Nyt om Familieregler.dk: Nye priser på Familieregler.dk og andet

På Familieregler.dk arbejder vi hele tiden på at levere det bedste til skilsmisseforældre og relaterede til den bedste pris. Derfor er det nu blevet billigere at blive medlem af Familieregler.dk og dermed bl.a. få adgang til at se alle vores online foredrag, se vores lukket VIP-indhold og blive en del af vores Facebook-community.

Læs mere herunder.

Prisændring fra 249 kr. om måneden til 129 kr. om måneden

Familieregler.dk har nu været i gang i ca. 5 måneder. Formålet med hjemmesiden og medlemskabet har hele tiden været at hjælpe flere skilsmisseforældre og relaterede til et fast, lavt månedligt beløb som erstatning eller supplement til advokaten.

Jeg har de seneste 5 måneder fået en del feedback på medlemskabet Familieregler.dk, hvilket er super dejligt (så hvis du har noget feedback, må du endelig sige til). En del af feedbacken har gået på, at prisen er for høj, og mange melder sig ud grundet dette.

Derfor har vi valgt at prøve at sætte prisen på medlemskabet ned for nye medlemmer.

For nye medlemmer er prisen for et medlemskab 129 kr. om måneden (frem for 249 kr. måneden).

Eksisterende medlemmer har fået en mail med oplysninger om prisen på deres medlemskab.

Se vores priser her.

 

Online foredrag og ugens dom

For at det stadig kan hænge sammen økonomisk har vi måtte skære lidt på online foredragene (Familieregler.dk LIVE) og ugens domme. De vil fortsat udkomme, men vil fremover i stedet udkomme ca. 1-2 gange om måneden.

Det er vurderet, at vi har så mange beskrivelser af domme og online foredrag, at der i forvejen er så meget godt indhold på denne front, og at det derfor vil være en naturlig overgang at lave mindre regelmæssigt af dette indhold for at medlemskabet til gengæld bliver billigere.

(OBS. grundet disse ændringer er medlemmer på en prøveperiode sat til at blive opsagt automatisk ved udløb af prøveperioden, da vi ikke kan opkræve penge for noget, der har ændret siden medlemmet oprettede sig)

 

Stadig fokus på Facebook-gruppe

Til gengæld er der stadig fokus på Facebook-gruppen. Målet er, at alle medlemmer skal have korrekte svar inde i Facebook-gruppen.

Derfor bliver alle svar tjekket igennem af os – også selvom det ikke er os, der har svaret. Fokus er derfor stadig på at gøre et godt arbejde i Facebook-gruppen.

 

Om telefonisk rådgivning, bisidder og lignende rådgivning

I november måned har vi som forsøgsordning kørt med telefonisk rådgivning som en hotline hver fredag fra kl. 10-16. Der har været blandet tilbagemelding på dette.

Derfor vil vi hellere sætte prisen på et medlemskab ned frem for at telefonisk rådgivning bliver en del af medlemskabet.

Vi oplever dog alligevel nogle, der har behov for 1-1 rådgivning. Altså, rådgivning, hvor det ikke bliver over vores Facebook-gruppe. Det kan for eksempel være telefonisk rådgivning, e-mailrådgivning, rådgivning pr. chat, rådgivning ansigt til ansigt eller lignende personlig rådgivning.

Derudover har nogle spurgt til muligheden for at tage en bisidder med i Familieretshuset mod betaling.

Derfor kan der lige nu bookes rådgivning direkte her: https://familieregler.dk/raadgivning. På denne side kan du også læse om priser osv. Vi arbejder på at lave en shop-løsning, hvor reward-points kan modregnes i rådgivningen automatisk.

Ved spørgsmål kontakt os på info@familieregler.dk eller på Kontakt-siden.

Er du ikke allerede medlem? Få de første 14 dage gratis. Læs mere her.

Skrevet af Alexander
Alexander er uddannet jurist/cand.jur. og er rådgiver på Familieregler.dk.

Skriv et svar.