Facebook-community

Få svar på dine spørgsmål og tips fra andre skilsmisseforældre

Har du spørgsmål om reglerne for adskilte forældre? Eller brug for tips eller sparring til, hvad du skal gøre?

Så bliv en del af vores fællesskab og meld dig ind i vores Facebook-community. Her kan du få svar på dine spørgsmål, sparre med andre forældre, der måske har stået i din situation og vidensdele. Hver uge er der et bestemt tema, som vi snakker om, og du kan stille spørgsmål til, via vores Facebook live og online-foredrag.

Meld dig ind og:

 1. Få svar på dine spørgsmål
 2. Bliv inspireret og få sparring fra andre ligesindede
 3. Se vores Facebook live og online-foredrag

Nyt tema hver uge

Hør om regler for adskilte forældre

Hver uge har vi et tema i vores Facebook-community.

I løbet af ugen vil du kunne høre mere om reglerne for det specifikke tema, så du lærer mere om rettigheder og pligter som skilsmisseforælder.

Temaerne kunne for eksempel være:

 • Hvornår kan børn selv bestemme samvær?
 • Regler for delt bopæl
 • Sådan forbereder du dig til møde i Familieretshuset om samvær
 • Kan jeg få den fulde forældremyndighed?
 • Børnebidrag og udgifter

Og mange flere.

Kom selv ind og vær med og se, hvilket tema vi har lige nu.

Få svar på dine spørgsmål

Har du spørgsmål til reglerne? Eller bare brug for at høre andres tanker?

Så kan du stille dine spørgsmål inde i gruppen.

Her er andre forældre, der nok har stået i samme situation som dig. Hør, hvordan de har løst deres problemer. Derudover får du også hjælp fra de juridiske sagsbehandlere, som forsøger at besvare nogle af spørgsmålene inde i gruppen.

Vi forsøger at sørge for, at der kun bliver vejledt korrekt om reglerne og gennemgår derfor hvert enkelt opslag. På den måde undgår du forkerte rygter og vildledning. Bliv medlem og stil dine spørgsmål.

Spørgsmål om vores Facebook-community?

Du kan godt være anonym inde i gruppen.

For at blive medlem skal du blot oplyse din e-mailadresse, så vi kan se, at du er medlem af Familieregler.dk. Du kan derfor for eksempel oprette en Facebook-profil til kun at være medlem i gruppen.

Hvis du er nervøs for, om den anden forælder er medlem, kan du også altid kontakte os for at få det tjekket. Du kan også lave anonyme opslag ved at skrive en privatbesked til en af ordstyrerne inde i gruppen, som så kan lave opslaget på vegne af dig.

Derudover har ordstyrerne i gruppen tavshedspligt, og alle medlemmer accepterer reglerne, hvori de også underlægges tavshedspligt.

I gruppen kan du få svar på alle spørgsmål vedrørende skilsmisse, samvær, forælder rettigheder, bidrag og lignende.

Vi arbejder på at få så mange ordstyrere i gruppen, at vi kan levere kvalificeret rådgivning i gruppen til alle opslag. På nuværende tidspunkt kan vi dog ikke garantere, at alle opslag bliver gennemgået af en af vores ordstyrere. Alle opslag skal dog godkendes af én af ordstyrerne for at sikre, at opslaget overholder vores regler.

Når en af vores ordstyrere vurderer, at der er kommet nok svar, lukkes tråden for at undgå, at tråden ‘stikker af’. Du kan altid lave en ny tråd med spørgsmålet igen, hvis du har brug for mere hjælp efter, at tråden er blevet lukket.

Du kan kun skrive en privatbesked til en af vores ordstyrere, hvis:

 1. Det er et anonymt opslag, du ønsker skal postes eller
 2. Du har et premium-medlemskab

Hvis du ønsker at stille et anonymt spørgsmål, kan du selvfølgelig skrive til én af ordstyrerne.

Hvis du vil sende et spørgsmål og få rådgivning 1-1 af en af ordstyrerne, skal du have et premium-medlemskab. Har du et premium-medlemskab, kan du sende 3 privatbeskeder om måneden til en af ordstyrerne.

Lige nu har vi følgende ordstyrere i gruppen:

 • Alexander Bojsen
 • Vicky Dohn

Ordstyrernes opgaver er at sikre, at opslagene overholder vores regler og derefter bliver offentliggjort. Derudover vil mange af ordstyrerne forsøge at besvare opslagene for at sikre korrekt rådgivning. Ordstyrerne står også for at lukke tråden, når der er kommet tilstrækkeligt med svar til opslaget.

Vi søger hele tiden flere ordstyrere, som har styr på reglerne og ønsker at gøre en forskel og hjælp andre forældre. Kontakt Alexander Bojsen på Facebook for at høre nærmere om, hvordan du bliver ordstyrer.