Facebook-community

Bliv medlem af Familieregler.dk og bliv en del af vores Facebook-community

Har du spørgsmål om reglerne for adskilte forældre? Eller brug for tips eller sparring til, hvad du skal gøre?

meld dig ind som medlem af Familieregler.dk og få adgang til vores Facebook-community. Her kan du få svar på dine spørgsmål, sparre med andre forældre, der måske tidligere har stået i din situation og vidensdele. Derudover afholder vi engang i mellem online foredrag i denne Facebook-gruppe.

Meld dig ind og:

  1. Få svar på dine spørgsmål
  2. Bliv inspireret og få sparring fra andre ligesindede
  3. Se vores Facebook live/online-foredrag

Vær med når vi afholder online foredrag

Cirka 1-2 gange om måneden afholder vi online foredrag om et bestemt tema.

I løbet af foredraget vil du kunne høre mere om reglerne for det specifikke tema, så du lærer mere om rettigheder og pligter som skilsmisseforælder.

Temaerne kunne for eksempel være:

  • Hvornår kan børn selv bestemme samvær?
  • Regler for delt bopæl
  • Sådan forbereder du dig til møde i Familieretshuset om samvær
  • Kan jeg få den fulde forældremyndighed?
  • Børnebidrag og udgifter

Og mange flere.

Undervejs i foredraget har du mulighed for at stille spørgsmål, som vi forsøger at svare løbende.

Kom selv ind og vær med, når vi afholder online foredrag næste gang.

Få svar på dine spørgsmål

Har du spørgsmål til reglerne? Eller bare brug for at høre andres tanker?

Så kan du stille dine spørgsmål inde i gruppen.

Her er andre forældre, der nok har stået i samme situation som dig. Hør, hvordan de har løst deres problemer. Derudover får du også hjælp fra de juridiske sagsbehandlere, som forsøger at besvare nogle af spørgsmålene inde i gruppen.

Vi forsøger at sørge for, at der kun bliver vejledt korrekt om reglerne og gennemgår derfor hvert enkelt opslag. På den måde undgår du forkerte rygter og vildledning. Bliv medlem og stil dine spørgsmål.

Spørgsmål om vores Facebook-community?

Du kan godt være anonym inde i gruppen.

For at blive medlem skal du blot oplyse din e-mailadresse, så vi kan se, at du er medlem af Familieregler.dk. Du kan derfor for eksempel oprette en Facebook-profil til kun at være medlem i gruppen.

Hvis du er nervøs for, om den anden forælder er medlem, kan du også altid kontakte os for at få det tjekket. Du kan også lave anonyme opslag ved at skrive en privatbesked til en af ordstyrerne inde i gruppen, som så kan lave opslaget på vegne af dig.

Derudover har ordstyrerne i gruppen tavshedspligt, og alle medlemmer accepterer reglerne, hvori de også underlægges tavshedspligt.

I gruppen kan du få svar på alle spørgsmål vedrørende skilsmisse, samvær, forælder rettigheder, bidrag og lignende.

Vi arbejder på at få så mange ordstyrere i gruppen, at vi kan levere kvalificeret rådgivning i gruppen til alle opslag. På nuværende tidspunkt kan vi dog ikke garantere, at alle opslag bliver gennemgået af en af vores ordstyrere. Alle opslag skal dog godkendes af én af ordstyrerne for at sikre, at opslaget overholder vores regler.

Når en af vores ordstyrere vurderer, at der er kommet nok svar, lukkes tråden for at undgå, at tråden ‘stikker af’. Du kan altid lave en ny tråd med spørgsmålet igen, hvis du har brug for mere hjælp efter, at tråden er blevet lukket.

Du kan skrive en privatbesked på Facebook til en af os, hvis du ønsker at stille spørgsmålet som anonymt opslag (det vil sige uden, at dit navn fremgår).

Hvis du vil sende et spørgsmål og få rådgivning 1-1 af os, skal du i stedet booke rådgivning. Det samme gælder, hvis du for eksempel vil have en telefonsamtale, have kigget nogle bestemte dokumenter igennem eller lignende – dette kan kun foregå ved at booke rådgivning.

Lige nu har vi følgende ordstyrere i gruppen:

  • Alexander Bojsen
  • Vicky Dohn

Ordstyrernes opgaver er at sikre, at opslagene overholder vores regler og derefter bliver offentliggjort. Derudover vil mange af ordstyrerne forsøge at besvare opslagene for at sikre korrekt rådgivning. Ordstyrerne står også for at lukke tråden, når der er kommet tilstrækkeligt med svar til opslaget.

Vi søger hele tiden flere ordstyrere, som har styr på reglerne og ønsker at gøre en forskel og hjælp andre forældre. Kontakt Alexander Bojsen på Facebook for at høre nærmere om, hvordan du bliver ordstyrer.