Prøv gratis i 14 dage
Vil du prøve først?
Få 14 dages gratis adgang til vores Basis-medlemskab
Priser for medlemskab
Ingen binding eller skjulte gebyrer.
Køb et års medlemskab og spar 20%.
Ingen binding eller skjulte gebyrer.

Uddybning af fordelene – klik for at læse mere

Som medlem af Familieregler.dk får du adgang til vores e-bøger for adskilte forældre.

Vi har lige nu følgende e-bøger:

  • Samvær, forælder rettigheder og bidrag
  • Børnebidrag og udgifter

Som basis-medlem har du mulighed for at læse dem på hjemmesiden efter at have logget ind (i en såkaldt PDF-reader). Som plus- eller premium-medlem har du adgang til at downloade dem, så du altid har dem liggende og kan printe dem, hvis du ønsker.

Du kan læse mere om e-bøgerne her.

Som medlem får du adgang til vores lukket Facebook-community.

Det er en Facebook-gruppe, hvor du kan stille spørgsmål og få svar og inspiration fra ordstyrere herunder juridiske sagsbehandler samt andre ligesindede forældre, der har stået i samme situation.

Gruppen er lukket, så andre kan ikke se, at du er medlem. Hvis du ønsker at lave et anonymt opslag, kan du sende din besked til en af vores ordstyrere, som vil udgive opslaget på vegne af dig, men uden dit navn fremgår.

Du er ligeledes velkommen til at skrive til os, for at tjekke, om den anden forælder er medlem af gruppen.

Du kan selvfølgelig også oprette en profil med et andet navn end dit navn til at være medlem i gruppen.

Alle medlemmer er velkommen i gruppen, men det er en regel i gruppen, at vi alle har tavshedspligt, og at vi holder en god tone.

Du får adgang til vores Facebook-community, uanset hvilket medlemskab du har. Men hvis du opsiger dit medlemskab hos Familieregler.dk, vil du blive fjernet fra vores Facebook-community.

Hver uge afholder vi ‘online foredrag’ kun for vores medlemmer.

Foredraget har forskellige temaer hver uge. Det er med til at give dig bedre viden om dine rettigheder og pligter som skilsmisseforælder.

Foredraget vil enten foregå som Facebook live, Youtube live eller lignende. Du vil til foredraget have mulighed for at chatte med foredragsholderen, som vil forsøge at nå at svare på nogle af spørgsmålene under foredraget. Til visse online foredrag har du også mulighed for at ringe ind og dele din erfaring eller historie.

Du får adgang til online foredragene, uanset hvilket medlemskab du har.

Medlemmer af Familieregler.dk får adgang til vores skabeloner straks efter medlemskabet.

Skabelonerne kan downloades som .docx-fil og kan åbnes i de fleste redigeringsprogrammer som fx Word, OpenOffice eller lignende.

Vi har på nuværende følgende skabeloner:

  • Samværsaftale
  • Børnebidragsaftale
  • Konfirmationsbidragsaftale
  • Uddannelsesbidragsaftale

Du får adgang til skabelonerne, uanset hvilket medlemskab du har.

Som plus- eller premium-medlem kan du få en af de juridiske sagsbehandlere på Familieregler.dk til at læse din aftale igennem.

Det kan være, hvis du gerne vil have en eksperts vurdering af en samværsaftale eller børnebidragsaftale. Og om du nu har forstået aftalen rigtigt, inden I underskriver den.

Det kan også være, hvis I er blevet uenige om, hvordan noget i en aftale skal forstås. Så kan du få en ekspert til at læse aftalen igennem og komme med en vurdering.

Med et plus- eller premium-medlemskab kan du ubegrænset få en ekspert til at gennemlæse jeres juridiske aftaler om samvær, børnebidrag osv.

Som plus- eller premium-medlem får du mulighed for at downloade og dermed også printe vores e-bøger.

Efter du har købt medlemskabet får du links til sider, hvor du kan downloade e-bøgerne.

E-bøgerne kan downloades som PDF-fil, hvilket kan læses på stort set alle enheder (computer, tablet og smartphone). Du kan også printe e-bøgerne, hvis du skulle ønske det.

Hvis du ‘kun’ er basis-medlem, kan du kun læse e-bøgerne direkte på hjemmesiden uden mulighed for at downloade e-bøgerne.

Bliv plus- eller premium-medlem for at kunne downloade vores e-bøger.

Hvis du er plus- eller premium-medlem kan du stille dit spørgsmål direkte til vores eksperter og få svar. Dette kan du gøre via vores online brevkasse.

Hvis du vil være 100% sikker på at få svar på din henvendelse, skal du enten købe rådgivning hos os, eller du skal stille dit spørgsmål til vores online brevkasse.

Som basis-medlem kan du stille dit spørgsmål i vores Facebook-community, men der er ikke nogen garanti for, at vores eksperter svarer på dit spørgsmål. Der er kun garanti for svar ved at stille spørgsmålet i fx vores online brevkasse.

Hvis du er plus-medlem, kan du skrive 1 x om måneden til brevkassen. Er du premium-medlem kan du skrive 3 x om måneden til brevkassen.

Hvis du er plus- eller premium-medlem, vil du have større chance for, at dine spørgmsål under online-foredraget bliver besvaret.

Har du spørgsmål under vores online foredrag? Og vil du gerne have større sandsynlighed for, at det er dine spørgsmål, der bliver besvaret af eksperten under foredraget?

Så skal du vælge et plus- eller premium-medlemskab. Når vi afholder vores online foredrag, har du mulighed for at stille spørgsmål undervejs. Men hvis du er plus- eller premium-medlem, vil du have større chance for at få svar, da dine spørgsmål bliver prioriteret højere end basis-medlemmers spørgsmål.

Vi kan dog ikke garantere, at vi når dine spørgsmål under foredragene.

Bliv plus- eller premium-medlem, hvis du vil have prioriteret spørgsmål under vores online foredrag.

Som premium-medlem har du mulighed for at skrive 3 x privatbeskeder pr. måned til vores sagsbehandlere.

Vil du have en sagsbehandler til at svare på dine spørgsmål? Uden at skulle kontakte eksperten via brevkassen?

Så kan du skrive 3 x privatbeskeder på Facebook til en af vores sagsbehandlere. Vær dog opmærksom på, at der ikke er nogen garanti for, hvornår der bliver svaret. Vi svarer, så hurtigt vi kan.

Muligheden for at skrive privatbeskeder er kun for premium-medlemmer.