Ugens dom: samvær med 3- og 4-årigt barn

Afgørelse om samvær Familieregler.dk

Hvor meget samvær hvornår? Hvor meget samvær har samværsforælderen ret til, hvis barnet er under 6 år? Hvad hvis barnet er 3 år? Eller hvis alderen på barnet er 4 år? Kan samværsforælderen få deleordning?

Det kan du læse mere om i denne artikel.

I ugens dom kigger vi hver uge nærmere på en afgørelse af Familieretshuset/Statsforvaltningen, retten, Ankestyrelsen eller Familiestyrelsen. Vi analyserer afgørelsen og kommenterer den, så du kan få et bedre indblik i, hvordan der bliver truffet afgørelse i sager om samvær, bopæl, forældremyndighed og børnebidrag.

I denne uge kigger vi nærmere på to afgørelser om samvær med barn på 3 år i den ene afgørelse og et barn på 4 år i den anden afgørelse. I begge sager ønskede samværsforælderen deleordning.

Der er aldrig to sager, der er ens. Har du brug for hjælp eller sparring til din situation, kan du derfor melde dig ind som medlem af Familieregler.dk og få mere hjælp. I denne uge har vi nemlig temaet “Hvor meget samvær hvornår (del 1 – børn under 6 år)”, hvor medlemmer får endnu mere viden om reglerne og deres rettigheder/pligter.

Læs mere om medlemskabet her.

Du kan læse hele artiklen herunder som medlem af Familieregler.dk.

Resten af indholdet er kun for månedlig og årlig-medlemmer.
Bliv medlem her